Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Színes kövekkel díszített A Betű ezüst charm
Színes kövekkel díszített A Betű ezüst charm
4 250 Ft

Színes kövekkel díszített A Betű ezüst charm

Színes kövekkel díszített A Betű ezüst charm
Színes kövekkel díszített A Betű ezüst charm
Színes kövekkel díszített A Betű ezüst charm
Színes kövekkel díszített A Betű ezüst charm

Színes kövekkel díszített A Betű ezüst charm:

Ha valami igazán egyedi kiegészítőt keresel, ami stílusodhoz és személyiségedhez illik, akkor ne keress tovább! Az "A" betű ezüst charm nem csak egy egyszerű ékszerdarab; ez egy stílusnyilatkozat. A klasszikus betűforma modern megközelítése, amelyet aprólékosan kivitelezett színes kövekkel díszítettünk, hogy még vonzóbbá tegyük. Ez az ezüst charm tökéletes kiegészítője lehet mindennapi viseletednek vagy különleges alkalmakhoz. A színes kövekkel történő díszítés pedig egyedi megjelenést kölcsönöz ennek a bámulatos charmnak. A "A " betű ezüst charm egyszerre mutat eleganciát és egyéniséget. Kombináld kedvenc nyakláncoddal vagy karkötőddel, hogy még személyesebbé tegye megjelenésedet.

Ne habozz tovább! Szerezd be most az "A" betű ezüst charmot színes kövekkel, adj egy kis csillogást és egyediséget mindennapi stílusodhoz!
Charm témája
Betű
Raktáron :  3 db
4 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC030-ACF
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!