Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szines-kis-koves-cica-ezust-fuggo-charm
Színes kis köves cica ezüst függő charm
6 299 Ft

Színes kis köves cica ezüst függő charm

Színes kis köves cica ezüst függő charm

Ez a csodálatos ezüst charm egy aranyos cicát ábrázol. Tökéletes kiegészítője lehet bármilyen divatos ruhának. A karkötő anyaga kiváló minőségű 925 ezüst. A cicás charm szépen kidolgozott, részletes mintákkal rendelkezik, amelyek kifejezik a viselője személyiségét és stílusát. Apró kis kövekkel díszített medál, csodás színekben pompázik.

Ez a medál tökéletes ajándék lehet barátnőnek, feleségnek, lányának vagy édesanyjának. Az ajándék nagyszerű választás lehet bármilyen ünnepi alkalomra, mint például születésnap, Valentin nap, karácsony vagy bármely más ünnep. Egy ilyen ajándék biztosan örömet okoz a viselőjének, és emlékezetes maradhat számára évekig.

 

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  11 db
6 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ2566
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek