Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Színes apróköves spacer charm
Színes apróköves spacer charm
3 699 Ft

Színes apróköves spacer charm

Színes apróköves spacer charm:

Üdv a színek és ragyogás világában, ahol a "Színes Apróköves Spacer Charm" minden mozdulatot egy kis csillogássá varázsol! Ha a színek és a stílus elegáns kombinációját keresed, akkor ez a charm tökéletes választás lehet számodra. A "Színes Apróköves Spacer Charm" nem csupán ékszer, hanem egy életteli és színpompás kaland kezdete. Az apró kövekkel díszített spacer charm a szivárvány minden árnyalatát magán hordja, élettelteli színeivel és elegáns kialakításával. Ez a spacer charm könnyedén illeszkedik bármilyen karkötőhöz, és tökéletes kiegészítője lehet mindennapi viseletednek. Legyen szó egy színes és vidám hétköznapról vagy egy különleges eseményről, a "Színes Apróköves Spacer Charm" minden alkalomra különlegessé varázsolja megjelenésed. A "Színes Apróköves Spacer Charm" nem csupán egy ékszer, hanem egy történet is, amit magaddal viszel. Ajándékozd meg magad ezzel a különleges darabbal, vagy lepd meg vele azokat, akiket szeretsz. Engedd, hogy ez a charm színességével és ragyogásával feldobja mindennapjaidat, és hozzon be egy kis vibrálást a stílusodba!
Charm témája
Spacer
Raktáron :  8 db
3 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC473
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!