Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Színes Marvel figura ezüst charm
Színes Marvel figura ezüst charm
7 550 Ft

Színes Marvel figura ezüst charm

Színes Marvel figura ezüst charm:

Ez a bájos charm egyenesen a Marvel univerzumából származik, és azonnal elvarázsol mindenkit a lenyűgöző részleteivel és vibráló színeivel. Az apró részletek és a precíz kidolgozás valóban életre kelti a Marvel hősök dinamikus világát, és azonnal magával ragad.

Az ékszer elegáns ezüst anyaga és játékos kivitelezése igazi stílust és különlegességet kölcsönöz ennek a bűbájos ékszerdarabnak. Ez az ékszer nemcsak egy díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig higgyünk a hősök erejében és győzelmében.

Viselésekor ez a charm nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra is, hogy mindig legyünk hűek önmagunkhoz és merjünk bátran kiállni az igazságért. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy a bátorság és az akarat mindig győzedelmeskedik!

Ha szeretnéd felfedezni a Marvel univerzum lenyűgöző világát, vagy csak egy kis hősiességet csempészni a mindennapokba, akkor ez a Színes Marvel Figura Ezüst Charm lesz az ideális választás. Ne habozz,  add hozzá a stílusodhoz ezt a lenyűgöző és inspiráló ékszert!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  10 db
7 550 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
PC1419
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!