Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szeretetbe kapaszkodva ezüst charm rózsaszín szívvel

Szeretetbe kapaszkodva ezüst charm rózsaszín szívvel:

A Szeretetbe kapaszkodva ezüst charm rózsaszín szívvel egy csodálatos ékszerdarab tele szeretettel és érzelmekkel.

Ez a bájos charm egy gyönyörű ezüst kézből formált szívet ábrázol, melyet egy ragyogó rózsaszín szív díszít, mintha az a szeretet és összetartozás jelképe lenne, amely mindannyiunkat összeköt. Az ezüst fénye tovább emeli ennek a charmnak a szépségét és eleganciáját.

A Szeretetbe kapaszkodva ezüst charm arra emlékeztet bennünket, hogy a szeretet a legfontosabb erő, ami segít minket át az élet nehézségein és örömein egyaránt. Ez a charm egyfajta emlékeztető arra, hogy mindig kapaszkodjunk a szeretetbe és tartsuk szorosan az életünkben.

Szeretetbe kapaszkodva ezüst charm mindig egy kis szeretetet és tündöklést csempész az öltözékedbe.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Nincs raktáron
6 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC829
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek