Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szerencsehozó fekete macskás ezüst fülbevaló
Szerencsehozó fekete macskás ezüst fülbevaló
9 999 Ft

Szerencsehozó fekete macskás ezüst fülbevaló

Szerencsehozó fekete macskás ezüst fülbevaló
Szerencsehozó fekete macskás ezüst fülbevaló
Szerencsehozó fekete macskás ezüst fülbevaló

Szerencsehozó fekete macskás ezüst fülbevaló

Kedves kis fekete cicusok feketére színezett macska mintás fülbevaló, ezüst alapanyagból, melynek felülete feketére színezett. 

Ha babonás vagy ha nem, a fekete cicának van egy szerencsehozó jelentése. Legyen Neked is egy szerencsehozó fekete cicád, aki mindig Veled lehet. 

Az ezüst fülbevaló viselése kényelmes. 


Fülbevaló mérete: 1,2 * 1 cm

Macska mérete: 0,7 * 0,8 cm

Súlya: 1,9 g.
925 tisztaságú ezüstből készült. Kényelmes viselet, a fülbevaló hátoldalán nincs semmilyen zár.

Webáruházunkban található termékek raktárunkban vannak, ezért 2 munkanap alatt kiszállítjuk a megrendelt terméket Neked. Nem kell sokat várnod, hogy kezedben tarthasd ezt a csodás ezüst ékszert. 
Raktáron :  7 db
9 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Tilos hajtogatni, nyomkodni. Amennyiben hajtogatod a keskeny részt, az ékszer eltörik, és az ebből eredő hibákért felelősséget nem vállalunk. 

Az ékszert a fülre kell helyezni, és nem kell összenyomni. 

Amennyiben a fülbevaló beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük. Mivel ez a termék színezett, kérjük, hogy fürdésnél vedd le, hogy a felületet ne érje semmilyen szer. 

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCE1125
Tömeg
1,66 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!