Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szerelmes-madarcsicserges-ezust-fuggo-charm
Szerelmes madárcsicsergés ezüst függő charm
6 399 Ft

Szerelmes madárcsicsergés ezüst függő charm

Szerelmes madárcsicsergés ezüst függő charm

Ez az ezüst charm egy gyönyörű szív alakú medál, amelyen egy ágon ülő madárpárt ábrázolnak. A medál nagyon részletesen kidolgozott, és az ezüst fényes felülete ragyogóan csillog. A madárpár élethűen van megformázva, a madarak formája és környezete pedig aprólékosan kidolgozottak. A madarak egymás felé fordulnak, és együtt élvezik a pillanatot, amelyet az ágon ülve töltöttek.

Ez a charm tökéletes ajándék lehet valaki számára, aki szereti az állatokat, és az általuk jelképezett szeretetet. Ez a charm többféleképp használható, mivel hordható nyakláncon, vagy karkötőn is.

A charm a tökéletes kiegészítője lehet bármilyen szettnek, és biztosan elnyeri majd a viselője tetszését.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  19 db
6 399 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ2563
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek