Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szerelmes levél ezüst charm
Szerelmes levél ezüst charm
6 790 Ft

Szerelmes levél ezüst charm

Szerelmes levél ezüst charm
Szerelmes levél ezüst charm
Szerelmes levél ezüst charm
Szerelmes levél ezüst charm
Szerelmes levél ezüst charm

Szerelmes levél ezüst charm:

Ez a Szerelmes Levél Ezüst Charm nem csupán egy egyszerű ékszerdarab, hanem egy kis csoda, amelynek minden apró részlete arra emlékeztet, milyen különleges vagy valakinek.

Minden apró díszítés és finom kidolgozás arra szolgál, hogy kifejezze azt az érzelmi mélységet és kötődést, amit irántad érez valaki.

Az ezüst fénye és az ékszer finom eleganciája azt sugallja, hogy a szerelem örök és tiszta. Ez az ékszer nemcsak egy díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig ott vagy valakinek a szívében, minden nap és minden pillanatban.

Viselésekor ez a Szerelmes Levél charm nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra is, milyen különleges és fontos vagy mások életében. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy mindig légy hűséges a szerelemhez és a kötelékhez!

Ne habozz többet, és add hozzá a stílusodhoz ezt a mély érzelmekkel teli és jelentéssel bíró ékszert!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  8 db
6 790 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1262
Tömeg
2,2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!