Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Super Woman ezüst charm Reflexions karkötőkhöz

A "Super Woman" ezüst charm egy igazán különleges és egyedi ékszer, amelyet kifejezetten a Reflexions karkötőkhöz terveztek. Ez a bámulatos kiegészítő tökéletesen kifejezi az erőt, a függetlenséget és az önbizalmat, amelyek egy modern nőben megtalálhatóak.

Az ezüst charm rendkívül magas minőségű 925-ös ezüstből készült, ami tartósságot és csillogást biztosít az ékszernek. Az ezüst felülete finoman csiszolt és polírozott, így gyönyörűen tükrözi a fényt, miközben élesen kidomborodó részletekkel rendelkezik.

A charm dizájnja magában hordozza a női erő és empátia szimbólumait. 

Az "Super Woman" ezüst charm ideális ajándék lehet bármilyen alkalomra, legyen az egy születésnap, évforduló vagy csak azért, hogy kifejezze elismerését és tiszteletét a különleges nők iránt az életében. Ez az ékszer egy emlékezetes és szívhez szóló ajándék, amely mindig emlékeztetni fogja a viselőjét az ő sajátos erejére és kivételességére.

Válassza a "Super Woman" ezüst charmot, hogy kifejezze a nőiességet és az erőt egyben, és hagyja, hogy ez az ékszer Önt is inspirálja mindennapjaiban.
Nincs raktáron
4 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX117
Tömeg
2 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!