Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Súlyzó ezüst függő charm
Súlyzó ezüst függő charm
5 050 Ft

Súlyzó ezüst függő charm

Súlyzó ezüst függő charm
Súlyzó ezüst függő charm
Súlyzó ezüst függő charm
Súlyzó ezüst függő charm
Súlyzó ezüst függő charm
Súlyzó ezüst függő charm

Súlyzó ezüst függő charm:

Bemutatom a Súlyzó ezüst függő charmot, mely tökéletes választás minden sportos stílus kedvelőjének.

Ez a súlyzó charm nem csupán egy egyszerű ékszerdarab. Ez az életmódot képviseli!  Az ezüst súlyzó formája egyértelműen kifejezi az edzés szeretetét, míg a függő design modern és divatos.

Hogy még stílusosabb legyen, kombináld kedvenc láncoddal vagy karkötőddel! Legyen szó edzőteremről, fitneszórákról vagy mindennapi tevékenységekről, ezzel a charm-mal garantáltan feltűnő leszel.

Ha készen állsz arra, hogy edzés közben is stílusos legyél, ne habozz! Szerezd be most a Súlyzó ezüst függő charmot, és légy te is a fitneszdivat trendikirálya!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  9 db
5 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2052
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!