Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Sotetseg-viraga-ezust-charm
Sötétség virága ezüst charm
3 699 Ft

Sötétség virága ezüst charm

Sötétség virága ezüst charm:

Üdv a misztikus és szimbolikus világban, ahol a "Sötétség Virága Ezüst Charm" kifejezi az élet misztériumát és az erőt a nehézségekkel szemben. Ha egy olyan ékszert keresel, ami mélységet és titokzatosságot hordoz, akkor ez a charm tökéletes választás lehet számodra. A "Sötétség Virága Ezüst Charm" egy sötét, ugyanakkor gyönyörű virágot ábrázol, amely a sötét időszakokban is képes a szépséget és erőt kifejezni. Az ezüst charm finom részleteivel és misztikus designjával egyedülálló stílust kölcsönöz viseletednek. Ez a charm kiválóan illeszkedik bármilyen karkötőhöz, és egyedi kiegészítője lehet mindennapi stílusodnak. Legyen szó személyes jelentésről vagy éppen egy erőpróbáról, a "Sötétség Virága Ezüst Charm" mindig emlékeztet rá, hogy a nehézségek között is találhatunk szépséget és erőforrásokat. A "Sötétség Virága Ezüst Charm" nem csak egy ékszer, hanem egy szimbólum is, amely arra emlékeztet, hogy az élet misztikus és változatos, és mindig van lehetőség a megújulásra. Ajándékozd meg magad ezzel a különleges darabbal, vagy oszd meg azokkal, akikkel szeretnél erőt és szépséget megosztani az élet utazásában. Engedd, hogy ez a charm segítsen meglátni a fényt még a sötétségben is!
Charm témája
Virág
Raktáron :  7 db
3 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1196
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!