Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Soha ne add fel ezüst charm
Soha ne add fel ezüst charm
4 699 Ft

Soha ne add fel ezüst charm

Soha ne add fel ezüst charm:

Üdv a kitartás és elszántság világában, ahol a "Soha Ne Add Fel Ezüst Charm" minden mozdulatban emlékeztet rá, hogy a célokért és álmokért érdemes küzdeni! Ha egy olyan ékszert keresel, ami inspirál és erőt ad, ez a charm tökéletes választás lehet számodra. A "Soha Ne Add Fel Ezüst Charm" egy erőteljes és motiváló üzenetet hordoz, amelyet az egyszerű, mégis elegáns dizájn tesz teljessé. Az ezüst charm könnyedén illeszkedik bármilyen karkötőhöz, és minden nap emlékeztet rá, hogy az elszántság és kitartás az út a siker felé. Ez a charm nem csak egy ékszer, hanem egy emlékeztető is arra, hogy az élet kihívásokkal teli, de minden nehézség ellenére érdemes folytatni az álmodozást és küzdeni a kitűzött célokért. Legyen szó egy nehéz napról vagy egy új kihívásról, a "Soha Ne Add Fel Ezüst Charm" mindig ott lesz melletted. Ajándékozd meg magad ezzel a különleges darabbal, vagy küldd el azoknak, akik számára a kitartás és elszántság jelent valamit. Engedd, hogy ez a charm mindig emlékeztessen rá, hogy minden nap egy lehetőség a fejlődésre és a siker felé vezető úton való haladásra!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  1 db
4 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC808
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Balla Lászlóné
2024.01.12
Jó napot kívánok!
Nagyon szeretném ezt a charmot kérem ha elérhető lesz értesítsen ️ Köszönöm!!