Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Sister lánytestvér szív alakú ezüst charm

Sister lánytestvér szív alakú ezüst charm
Sister lánytestvér szív alakú ezüst charm
Sister lánytestvér szív alakú ezüst charm
Sister lánytestvér szív alakú ezüst charm

Sister lánytestvér szív alakú ezüst charm:

Ez az ékszer nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy kis darabka szeretet és összetartozás, amit mindig magaddal vihetsz.

Ez a bájos szív alakú charm az összekapcsoltság és a szeretet szimbóluma. Apró bájos részletekkel van díszítve, amelyek mind a lánytestvérek közötti különleges kapcsolatot idézik fel.

Legyen szó bármilyen alkalomról vagy eseményről, ez a charm mindig emlékeztet rá, hogy a testvérség az egyik legfontosabb dolog az életben. Hordd büszkén a nyakadban vagy a karkötődön, és mutasd meg mindenkinek, milyen különleges a kapcsolatod a lánytestvéreddel.

Szóval, ha szeretnéd kifejezni a szeretetedet és az összetartozásotokat, ne habozz! Szerezd be ezt a bájos Sister lánytestvér szív alakú ezüst charmot, és hagyd, hogy mindig veled legyen, hogy emlékeztessen, milyen fontosak is vagytok egymásnak!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Nincs raktáron
6 280 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1141
Tömeg
1,8 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!