Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Serenity sárgára színezett ezüst szív függő charm
Serenity sárgára színezett ezüst szív függő charm
2 990 Ft

Serenity sárgára színezett ezüst szív függő charm

Serenity sárga színű szív alakú egyszerű charm ezüst alappal

Ez a csodálatos rózsaszínű medál a Serenity karkötőhöz készült. NEM KOMPATIBILIS PANDORA MOMENTS KARKÖTŐVEL!

A medál kiváló minőségű S925 ezüstből készült, ami a nagy tartósságáról és hosszú élettartamáról ismert. A kék színű medál szimbolizálja a szabadságot és az álmok valóra váltását.  Öltöztesd fel magad ezzel a látványos medállal, és hódítsd meg a világot!

Mérete: 0,6 cm x 0,2 cm

Súlya: 0,4 g

 
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  9 db
2 990 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCP063-YE
Tömeg
0,4 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!