Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Serenity-Ezust-vekony-karkoto-kis-szines-medalokhoz
Serenity Ezüst vékony karkötő kis színes medálokhoz
7 999 Ft

Serenity Ezüst vékony karkötő kis színes medálokhoz

Serenity-Ezust-vekony-karkoto-kis-szines-medalokhoz
Serenity-Ezust-vekony-karkoto-kis-szines-medalokhoz
Serenity-Ezust-vekony-karkoto-kis-szines-medalokhoz

Ez a karkötő egy nagyon vékony karlánc, amely elegáns, és feldobható különféle medálokkal. 

Fedezze fel a stílus és egyediség tökéletes egyensúlyát ezzel a lenyűgözően vékony karlánccal, mely igazi kifinomultságot és eleganciát kölcsönöz viselőjének. A karkötő kivételesen könnyű és kényelmes, így ideális választás mindennapi viseletre, ugyanakkor elbűvölő eleganciája miatt esti alkalmakkor is tökéletes kiegészítője lehet.

A karkötő kialakítása lehetővé teszi számára, hogy egyéni stílusát és személyiségét kifejezze. A vékony lánc elegánsan körbefonja a csuklót, és tökéletes hátteret teremt a különféle medáloknak, amelyeket hozzáadhat a karkötőhöz. Ezek a medálok széles választékát kínálják, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább kifejező és jelentőségteljes darabot.

A karkötő anyaga kiváló minőségű, és a részletek iránti figyelem látszik minden egyes részletében. A finom kidolgozás és az aprólékosan kiválasztott anyagok garantálják, hogy ez a karkötő nemcsak stílusos, hanem tartós is. Emelje ki egyedi stílusát ezzel a vékony karlánccal, amely a különféle medálokkal együtt valódi ékszerként ragyog a csuklóján.

Súlya: 2,5 g

Mérete: max 20 cm-ig állítható

A képeken lévő medálok illusztráció, medál nélkül szállítjuk. 

 

A karkötőre a plusszban megvásárolható függők és díszek a karkötő végén található tűszerű aplikátor segítségével felfűzhetőek, miután a kapocs, gömbbszerű csúszkáját lehúzzuk a karkötőről.
Raktáron :  12 db
7 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCB233
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek