Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Sellőpikkelyes függő  ezüst charm gyönggyel
Sellőpikkelyes függő ezüst charm gyönggyel
4 599 Ft

Sellőpikkelyes függő ezüst charm gyönggyel

Sellőpikkelyes függő ezüst charm gyönggyel:

Ismerd meg a varázslatos Sellőpikkelyes Függő Ezüst Charmot Gyönggyel, egy ékszert, amely elvarázsol mindenkit a tenger mélyéről fakadó stílusával. Ez a bájos függő charm nem csupán egy ékszer, hanem egy kis szelet a tenger birodalmából. A sellőpikkelyek lenyűgöző részletei és a gyönyörű gyöngy kifinomult eleganciát és misztikus varázslatot kölcsönöznek az ékszernek. A gyöngy pedig egy kis luxust és nőies bájt hozzáadva teszi teljessé ezt a csodás ékszert. A Sellőpikkelyes Függő Ezüst Charm egy olyan kiegészítő, amely minden alkalomra megfelel. Legyen szó egy esti rendezvényről vagy egy lazább napról a városban, ez a charm mindig emelni fogja a megjelenésed. Hordd egyedül, hogy a figyelem középpontjába kerülj, vagy kombináld más ékszerekkel a személyes stílusod kifejezéséért. Ez az ékszer egy kis mesebeli hangulatot varázsol mindennapi életedbe, emlékeztetve rá, hogy minden nap lehet varázslatos, ha hozzáadod a megfelelő ékszereket. Engedd, hogy a Sellőpikkelyes Függő Ezüst Charm szépsége és varázsa meghatározza stílusodat, és hozza a tenger mélyét az életedbe!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  4 db
4 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC875
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!