Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Sellőköves cicafej ezüst függő charm
Sellőköves cicafej ezüst függő charm
2 999 Ft

Sellőköves cicafej ezüst függő charm

Sellőköves cicafej ezüst függő charm:

Üdvözöllek a varázslatos tenger mélyén, ahol a Sellőköves Cicafej Ezüst Függő Charm otthonra lel! Ha szereted az egyedi és játékos ékszereket, akkor ez a cicafejes charm a tökéletes választás a kollekciódba. A Sellőköves Cicafej Ezüst Függő Charm egy kis csoda, ahol a cicafej és a sellővilág találkozik. A kifinomult ezüst függőt, egy csillogó kő díszíti, létrehozva egy varázslatos ékszert, amely kifejezi az egyediségedet és szeretetedet a tenger iránt. Ez a charm könnyedén illeszkedik bármilyen karkötőhöz vagy nyakláncokhoz, és lehetőséget ad arra, hogy stílusodat kiemeld egy kis mókával és eleganciával. Legyen szó egy hétköznapi szett vagy egy különleges alkalmi öltözék, a Sellőköves Cicafej Ezüst Függő Charm mindig egyedi és különleges megjelenést kölcsönöz. Az ékszer nem csupán egy charm, hanem egy történetmesélő is, amely elkalauzol a víz alatti világba. A sellőkővel díszített cicafej a kreativitás és a varázslat jelképe, ami emlékeztet minket arra, hogy mindig őrizzük meg a játékosságunkat és a képzeletünket. Válaszd ezt a bájos Sellőköves Cicafej Ezüst Függő Charmot, hogy életedet egy kis tengeri varázslattal gazdagítsd! Legyen ez a charm az, ami mindig emlékeztet rá, hogy minden nap lehet egy kaland!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  13 db
2 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.


Adatok
Cikkszám
SCX139
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!