Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

orok-szerelem-megkoronazasa-ezust-charm
Örök szerelem megkoronázása ezüst charm
4 599 Ft

Örök szerelem megkoronázása ezüst charm

Örök szerelem megkoronázása ezüst charm:
Üdvözöllek a gyönyörűséget és az örök szerelmet megkoronázó ezüst charm világában! Ha szeretnéd kifejezni a végtelen szeretetet és elköteleződést egy különleges személy felé, az Örök Szerelem Megkoronázása Ezüst Charm tökéletes választás! Ez a kifinomult ezüst charm egy gyönyörűen kidolgozott korona motívumot örökít meg, amely a szerelmet és az összetartozást szimbolizálja.  Az Örök Szerelem Megkoronázása Ezüst Charm nemcsak egy ékszer, hanem egy kifejező jelkép is. Válaszd ezt a charmot, hogy az életed fontos pillanataiban és mindennapjaid során is emlékeztessen arra, milyen értékes és különleges a szerelmi kapcsolatod. A charm könnyedén illeszkedik a karkötőkhöz vagy nyakláncokhoz, és lehetőséget ad a személyes stílusod kifejezésére.  Az Örök Szerelem Megkoronázása Ezüst Charm a tökéletes ajándék szerelmednek vagy a számodra fontos személyeknek. Tedd felejthetetlenné a pillanatokat ezzel a jelentőségteljes ékszerrel, és merülj el az örök szerelem és boldogság varázsában. Legyen ez a charm az, amely mindörökre megkoronázza a ti szerelmi történeteteket!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  11 db
4 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.


Adatok
Cikkszám
BSC723
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!