Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Sellőgyöngy ezüst függő charm
Sellőgyöngy ezüst függő charm
5 750 Ft

Sellőgyöngy ezüst függő charm

Sellőgyöngy ezüst függő charm
Sellőgyöngy ezüst függő charm
Sellőgyöngy ezüst függő charm
Sellőgyöngy ezüst függő charm
Sellőgyöngy ezüst függő charm
Sellőgyöngy ezüst függő charm

Sellőgyöngy ezüst függő charm:

Ez a bámulatosan tervezett ékszer egy lenyűgöző sellőgyöngy motívummal van díszítve, mely a tenger mélyéről meríti ihletét. Az ezüst kifinomult eleganciáját ötvözi a varázslatos sellővilág lenyűgöző szimbólumával, így egyedi stílust kölcsönöz viselőjének. A részletek finom kidolgozása és a gondosan megmunkált sellőgyöngy alakítás egyaránt magával ragadóvá teszi ezt az ékszert. Bármely alkalomhoz tökéletes választás lehet, legyen szó egy elegáns vacsoráról, egy baráti összejövetelről vagy éppen egy hétköznapi viseletről. A Sellőgyöngy ezüst függő charm egyaránt illik az öltönyhöz vagy egy lazább, bohém stílushoz is, így rugalmasan alkalmazkodik viselője egyedi ízléséhez és stílusához.

Ne hagyja ki ezt a különleges ékszert, amely nemcsak a figyelem középpontjába állítja viselőjét, hanem egyúttal egy varázslatos tengeri világba is elkalauzolja! Vásárolja meg még ma, és tegye még csillogóbbá mindennapjait a Sellőgyöngy ezüst függő charmmal!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  10 db
5 750 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC874
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!