Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Sárkány ezüst charm
Sárkány ezüst charm
6 050 Ft

Sárkány ezüst charm

Sárkány ezüst charm
Sárkány ezüst charm
Sárkány ezüst charm
Sárkány ezüst charm
Sárkány ezüst charm

Sárkány ezüst charm:

Ez a lenyűgöző charm valódi mesebeli hangulatot varázsol, amint a szemed elé tárja a sárkányok misztikus világát. Az apró részletek és a kidolgozott forma valóban életre keltik ezt az ősi lényt, és azonnal elbűvölnek.

Az ékszer finom kidolgozása és a tiszta ezüst anyag eleganciája igazán különlegessé teszi ezt az ajándékot. Ez az ékszer nem csupán díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig higgyünk a fantasztikus és a lehetetlenben.

Viselésekor ez a Sárkány charm nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem erőt és bátorságot sugároz viselőjének. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy mindig légy bátor és céltudatos az életedben, és soha ne hagyd abba az álmaid követését!

Ha szeretnél egy kis varázslatot és misztikus hangulatot csempészni a mindennapjaiba, akkor ez a Sárkány Ezüst Charm biztosan az egyik kedvenced lesz a gyűjteményedben. Ne habozz többet, és add hozzá a stílusodhoz ezt a lenyűgöző és inspiráló ékszert!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  2 db
6 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC546
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kalmár Zsuzsanna
2024.04.12
Szépen megmunkált darab! Részlet gazdag. Olyan, mint vártam.
Nagyon tetszik!