Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rúzs napszemüveg ezüst függő charm
Rúzs napszemüveg ezüst függő charm
6 950 Ft

Rúzs napszemüveg ezüst függő charm

Rúzs napszemüveg ezüst függő charm
Rúzs napszemüveg ezüst függő charm
Rúzs napszemüveg ezüst függő charm
Rúzs napszemüveg ezüst függő charm
Rúzs napszemüveg ezüst függő charm

Rúzs napszemüveg ezüst függő charm:

Itt van a Rúzs Napszemüveg ezüst függő charm, ami garantáltan a kedvenced lesz az összes kiegészítőd között!

Ez a bájos charm nemcsak vagány stílusodat emeli ki, hanem a csajos megjelenésedet is feldobja minden alkalommal. A kifinomult ezüst dizájn egy vagány napszemüveget és egy pazar rúzst ábrázol, amely garantáltan felkelti mások figyelmét.

Legyen szó egy napos strandidőről vagy egy esti partyról, a Rúzs Napszemüveg charm mindig mutatós és stílusos kiegészítő lesz. Az aprólékos részletek és a csillogó ezüst dizájn egyszerre vonzza a tekinteteket és hangsúlyozza egyedi stílusodat.

Engedd, hogy ez az izgalmas charm inspiráljon és örömet hozzon a mindennapjaidba! Ne habozz tovább, dobd fel stílusodat a Rúzs Napszemüveg charm-mal, és légy a divat legújabb hordozója!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  3 db
6 950 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC346
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!