Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rúzs ezüst függő charm
Rúzs ezüst függő charm
7 150 Ft

Rúzs ezüst függő charm

Rúzs ezüst függő charm
Rúzs ezüst függő charm
Rúzs ezüst függő charm
Rúzs ezüst függő charm
Rúzs ezüst függő charm

Rúzs ezüst függő charm:

Ez a csajos kiegészítő nem csupán egy egyszerű ékszer, hanem egy igazi stílusnyilatkozat. Amikor felteszed ezt az elegáns és csillogó charmot, azonnal érezni fogod, hogy kifinomultabb és magabiztosabb leszel.

Ez a charm nemcsak arra szolgál, hogy megmutasd a divatérzékedet, hanem emlékeztessen téged arra is, mennyire fontos vagy. Nem csupán egy kiegészítő, hanem egy olyan tárgy, amely kifejezi a személyiségedet és a stílusodat.

Bárhová mész is, legyen az egy buli, randevú vagy csak egy kávézás a barátnőiddel, ez a charm mindig veled lesz. Könnyen kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal, így mindig egyedi és lenyűgöző megjelenést biztosít.

Legyen a Rúzs ezüst függő charm a személyes védjegyed, amellyel mindenhol magabiztosan léphetsz fel. Mutasd meg a világnak, hogy kicsoda vagy, és hogyan ragyogsz!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  4 db
7 150 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1392
Tömeg
1,9 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!