Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rozsaszinu-ezust-viragmintas-charm
Rózsaszínű ezüst virágmintás charm
6 499 Ft

Rózsaszínű ezüst virágmintás charm

Rozsaszinu-ezust-viragmintas-charm
Rozsaszinu-ezust-viragmintas-charm
Rozsaszinu-ezust-viragmintas-charm

Rózsaszínű ezüst virágmintás charm

A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre. Rózsaszín színvilágú, kedves kis charm. Virág mellé, vagy virág helyett tökéletes választás bármilyen alkalomra. Alkossátok meg Ti ennek a kis medálnak a történetét. 

Ajándékozd meg szeretted ezzel a különleges színes, kellemes rózsaszín kis medállal, tedd emlékezetessé az alkalmat, amelyet ünnepeltek. 

Lepd meg vele magad, ha szeretnél egy kis színt vinni a karkötőid medáljai közé, akkor is remek választás ez a charm. 

Mérete: 1,5x0,9 cm,

Súlya: 4,2 g

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Virág
Raktáron :  6 db
6 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1285
Tömeg
4,2 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek