Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rózsaszín szív mama felirattal ezüst charm
Rózsaszín szív mama felirattal ezüst charm
6 790 Ft

Rózsaszín szív mama felirattal ezüst charm

Rózsaszín szív mama felirattal ezüst charm
Rózsaszín szív mama felirattal ezüst charm
Rózsaszín szív mama felirattal ezüst charm
Rózsaszín szív mama felirattal ezüst charm

Rózsaszín szív mama felirattal ezüst charm:

Ez a káprázatos ékszer nem csupán egy egyszerű dísz, hanem egy szeretetteljes és kifejező ajándék minden anyának. A rózsaszín szív motívum a szeretet és gyengédség szimbóluma, míg a "Mama" felirat az anyai szeretet és tisztelet kifejezése.

A Rózsaszín Szív Mama Felirattal Ezüst Charm tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék megköszönni az anyai szeretetet és állandó támogatást.

Legyen szó anyáknapjáról, születésnapról vagy bármely más különleges alkalomról, ez a charm garantáltan örömet fog szerezni minden édesanyának. Válaszd a Rózsaszín Szív Mama Felirattal Ezüst Charmot, és mutasd meg szeretetedet és háládat édesanyád iránt ezzel a bámulatos és jelentőségteljes ékszerrel!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  5 db
6 790 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC652
Tömeg
2,12 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!