Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rozsaszin-sziv-koves-ezust-fuggo-charm
Rózsaszín szív köves ezüst függő charm
4 799 Ft

Rózsaszín szív köves ezüst függő charm

Rozsaszin-sziv-koves-ezust-fuggo-charm
Rozsaszin-sziv-koves-ezust-fuggo-charm
Rozsaszin-sziv-koves-ezust-fuggo-charm
Rozsaszin-sziv-koves-ezust-fuggo-charm
Rozsaszin-sziv-koves-ezust-fuggo-charm

Rózsaszín szív köves ezüst függő charm

 

Az egyik legtökéletesebb választás ha ajándékot keresel szeretteidnek. Kicsit romantikus, jelképezi a szeretet, ugyanakkor ott van benne a csillogás, tökéletes éke lehet bármilyen karkötőnek. A félkör, mely körül öleli a szívet, jelképezheti a soha el nem engedő kezeket, melyek vigyáznak a szeretett nőre egy életen át. Nem csak a karkötődnek, de a nyakláncodnak is remek dísze lehet, ugyanis függő medáljaink nagyon jól mutatnak akár nyakláncon is. Minden karkötőhöz és minden medálhoz illő charm. Színben a rózsaszín vagy ezüst színvilágú medálokhoz illik a legjobban. Lepd meg vele kedvesed, és alkossátok meg együtt a medál történetét. 

Szülinapra, névnapra, évfordulóra, vagy csak úgy, remek választás. 

Kompatibilis Pandora Moments karkötővel. 

Súlya: 1,2 g 

Mérete: 2x1,2cm
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  5 db
4 799 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC040
Tömeg
1,2 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!