Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rozsaszin-sziv-alaku-puszis-charm
Rózsaszín szív alakú puszis charm
4 499 Ft

Rózsaszín szív alakú puszis charm

Rozsaszin-sziv-alaku-puszis-charm
Rozsaszin-sziv-alaku-puszis-charm

Rózsaszín szív alakú puszis charm

Ezüst szív alakú, rózsaszín charm. A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. 

A Rózsaszín szívben egy puszit adó kisfiú és kislány található, mely szimbolizálhatja a régóta tartó szerelmet. Ezt a kis medált bátran válaszd ajándéknak, ha szerelmetek régóta tart.

A szív nemcsak a szerelem, de a szeretet jelképe is, ezért ha olyan charmot keresel, mely kifejezi az érzéseid, akkor megtaláltad.

 

Mérete: 1,2x 1 cm, súlya: 2,2 g

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.

 
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  2 db
4 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC363
Tömeg
2,2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek