Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rózsaszín robot ezüst charm
Rózsaszín robot ezüst charm
5 750 Ft
ÚJ

Rózsaszín robot ezüst charm

Rózsaszín robot ezüst charm
Rózsaszín robot ezüst charm
Rózsaszín robot ezüst charm
Rózsaszín robot ezüst charm
Rózsaszín robot ezüst charm

Rózsaszín robot ezüst charm:

Ez az ékszerdarab egy igazán egyedi és mókás kiegészítő, amely a technológia és a játékosság rajongóit bűvöli el.

Ez a varázslatos charm nem csak egy egyszerű ékszerdarab, hanem egy stílusos és kifinomult kijelentés a modern világról és a játékosságról. 

A rózsaszín robot dizájnja egyedülálló és vonzó, miközben a charm játékos hangulatot áraszt. Ez az ékszer tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék egyedivé és szórakoztatóvá tenni megjelenésüket.

Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, ez a charm mindig kiegészíti és feldobja megjelenésedet. Kombináld kedvenc láncoddal vagy karkötőddel, hogy még személyesebbé és különlegesebbé tedd.

Ha szereted a technológiát és a mókás kiegészítőket, és egy stílusos ékszerdarabra vágysz, ne habozz! Szerezd be most ezt a lenyűgöző rózsaszín robot ezüst charmot, és mutasd meg egyedi stílusodat a világnak!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  10 db
5 750 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1774
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!