Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rózsaszín köves maci függő ezüst charm
Rózsaszín köves maci függő ezüst charm
4 850 Ft

Rózsaszín köves maci függő ezüst charm

Rózsaszín köves maci függő ezüst charm:

Be mutatjuk neked a legújabb kincset: a rózsaszín köves maci függő ezüst charmot! Ez a bájos charm nemcsak egy kiegészítő, hanem egy valódi stílus, ami mindenkit lenyűgöz.

Ez a cuki charm egy aranyos macit ábrázol rózsaszín kővel díszítve, ami igazán különlegessé teszi. Az apró részletek és a finom kidolgozás garantálja, hogy ez az ékszer minden macibarát szívét megdobogtassa.

Az ezüst csillogása és az apró részletek tökéletes harmóniát alkotnak, ami minden öltözékhez könnyedén passzol.

Legyen szó magadról, vagy akár egy különleges személyről, aki szintén imádja a macikat, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Ne habozz! Szerezd be most a rózsaszín köves maci függő ezüst charmot és érezd magad a legédesebb macik között!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  9 db
4 850 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2591
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!