Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rózsaszín köves cicás ezüst különleges függő charm

Rózsaszín köves cicás ezüst különleges függő charm:

A Rózsaszín köves cicás ezüst különleges függő charm garantáltan elvarázsol majd minden macskakedvelőt!

Ez a bájos charm egy cica motívummal rendelkezik, melyet gyönyörű rózsaszín hold és nap jelképpekkel látott el az alkotó, hogy még különlegesebbé tegye. Az ezüst függő charm finoman ragyog, és igazi eleganciát kölcsönöz az öltözékednek.

A rózsaszín cicás ezüst charm kifejezi a macskák iránti szeretetet és tiszteletet. A cica a játékosságot és a hűséget szimbolizálja, míg a rózsaszín a nőies bájt és finomságot sugározza.

A rózsaszín köves cicás ezüst charm lehetővé teszi hogy örömet találj benne és a macskák szeretetét mindennap magadnál viselhesd. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és ajándékozd meg magad vagy valakit, akinek fontosak a macskák, ezzel a bájos és különleges charm-mal!
Charm témája
Állatos
Nincs raktáron
7 690 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC783
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek