Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rózsaszín kövekkel díszített ezüst charm
Rózsaszín kövekkel díszített ezüst charm
3 799 Ft

Rózsaszín kövekkel díszített ezüst charm

Rózsaszín kövekkel díszített ezüst charm:

Lépj be a varázslatos világába, ahol a szépség és az elegancia találkozik - bemutatjuk neked a Rózsaszín Kövekkel Díszített Ezüst Charmot, az ékszerek új csillagát.

Ez a bűbájos charm nemcsak egy egyszerű ékszer, hanem egy valódi stíluselem, ami feldobja és egyedivé teszi megjelenésedet. A rózsaszín kövekkel díszített ezüst charm kifinomult és romantikus megjelenést kölcsönöz, így ideális választás mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra. A charm elegáns ezüst kialakítása tökéletes harmóniát teremt a gyönyörű rózsaszín kövekkel. Ez a kombináció nemcsak trendi, de a szívét is elvarázsolja mindenkinek, aki csak ránéz. Ez a charm nemcsak a csuklódon ragyog, hanem történetet is mesél rólad. A rózsaszín kövek érzékenységet és nőies bájt sugároznak, míg az ezüst részletek modern és elegáns stílust kölcsönöznek. Kombináld más ékszereiddel vagy hordd önmagában - a te stílusod, a te döntésed. Legyen szó egy randevúról, baráti összejövetelről vagy csak egy hétköznapi napról, a Rózsaszín Kövekkel Díszített Ezüst Charm mindig kiemeli a szépségedet és egyediségedet. Engedd, hogy a charm színessé és kifejezővé tegye az életedet!
Charm témája
Köves Charm
Raktáron :  6 db
3 799 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC883-PK
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!