Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rózsaszín katica ezüst charm
Rózsaszín katica ezüst charm
6 500 Ft

Rózsaszín katica ezüst charm

Rózsaszín katica ezüst charm
Rózsaszín katica ezüst charm
Rózsaszín katica ezüst charm
Rózsaszín katica ezüst charm
Rózsaszín katica ezüst charm

Rózsaszín katica ezüst charm:

Rózsaszín Katica ezüst charmunk a tökéletes kiegészítők a játékos és bájos stílus egyike! Ez az exkluzív ékszerdarab nemcsak egy charm, hanem egy valódi stílusikon is, amely mosolyt csal az arcokra. A Rózsaszín Katica ezüst charm az elegancia és a játékosság tökéletes összhangját kínálja. A kifinomult ezüst csillogása mellett a katica forma varázslatos és bájos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ez az aranyos charm nem csupán egy dísz, hanem egy életérzés is. A katica szimbolizálja a játékosságot és az élet örömeit, emlékeztetve viselőjét arra, hogy minden pillanatban élvezze az élet apró örömeit. Legyen ez a bájos Rózsaszín Katica ezüst charm az ajándék, amivel megleped barátnődet, húgodat vagy bárkit, aki szereti az egyedi és aranyos kiegészítőket. Vagy lepd meg magad ezzel az exkluzív ékszerrel, hogy mindig veled legyen egy kis vidámság és játékosság! Szerezd be most a Rózsaszín Katica ezüst charmot, és tedd teljessé stílusodat ezzel az aranyos és varázslatos ékszerrel!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  10 db
6 500 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2450
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!