Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rózsaszín gyöngyöt ölelő cica ezüst charm
Rózsaszín gyöngyöt ölelő cica ezüst charm
8 999 Ft

Rózsaszín gyöngyöt ölelő cica ezüst charm

Rózsaszín gyöngyöt ölelő cica ezüst charm:

Ez a gyönyörű ezüst charm a kifejező cica motívummal találkozik, mely egy lágy, rózsaszín gyöngyöt ölel át. Ez a kombináció játékos eleganciát és stílust sugároz, ami a te személyiségeddel is tökéletesen harmonizál. A Rózsaszín Gyöngyöt Ölelő Cica Ezüst Charm minden alkalomra tökéletes kiegészítő lehet, legyen szó egy kávézós találkozóról vagy egy elegánsabb rendezvényről. A charm nem csak egy ékszer, hanem egy személyes kifejezés is. Viseld büszkén, és hagyd, hogy a cica és a rózsaszín gyöngy meséljenek rólad! Ezzel a különleges ékszerrel garantáltan kiemelkedsz a tömegből és stílusoddal maradandó benyomást keltesz. Engedd, hogy a Rózsaszín Gyöngyöt Ölelő Cica Ezüst Charm egyedivé varázsolja mindennapjaidat, és tedd felejthetetlenné a pillanatokat!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  7 db
8 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC802
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!