Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rózsaszín függő lótuszvirág kövekkel ezüst charm
Rózsaszín függő lótuszvirág kövekkel ezüst charm
5 990 Ft

Rózsaszín függő lótuszvirág kövekkel ezüst charm

Rózsaszín függő lótuszvirág kövekkel ezüst charm:

Ez a káprázatos ékszer nem csupán egy egyszerű dísz, hanem egy kifejezése a szépségnek, tisztaságnak és spirituális megújulásnak. A rózsaszín lótuszvirág, amely a buddhizmusban a tisztaság és a megújulás szimbóluma, szemet gyönyörködtetően függő alakban jelenik meg, míg a kő díszítés további varázst kölcsönöz ennek a bámulatos charmnak.

A Rózsaszín Függő Lótuszvirág Kövekkel Ezüst Charm nem csupán egy stílusos kiegészítő, hanem egy olyan ékszer, amely inspirál és emlékeztet minket a szépség és harmónia fontosságára az életünkben. 

Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, ez a charm garantáltan rád vonzza majd a figyelmet és emlékezetessé  teszi minden megjelenésedet. Válaszd a Rózsaszín Függő Lótuszvirág Kövekkel Ezüst Charmot, és engedd, hogy megnyugtató szépsége és jelentése meghatározza mindennapjaidat!
Charm témája
Virág
Raktáron :  8 db
5 990 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC840
Tömeg
1,71 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!