Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rozsaszin-cica-Tappancsos-Meret-nelkuli-ezust-gyuru
Rózsaszín cica Tappancsos Méret nélküli ezüst gyűrű
5 590 Ft 
5 050 Ft
10

Rózsaszín cica Tappancsos Méret nélküli ezüst gyűrű

Rozsaszin-cica-Tappancsos-Meret-nelkuli-ezust-gyuru
Rozsaszin-cica-Tappancsos-Meret-nelkuli-ezust-gyuru

Méret nélküli tappancsos ezüst gyűrű

Képzelj el egy gyűrűt, egy szuper divatékszert, ami kifejezi a az állatok iránti rajongásod, a kutyusod iránti szereteted. Képzeld el, hogy kiválasztod, keresed, és jön a döbbenet, nincs a méretedben. Nos, ennek a terméknek az esetében ez nem fordulhat elő. Ez a gyűrű ugyanis méret nélküli. Nem ér össze teljesen ezért olyan méretűre állítod, amilyenre szükséged van. Hogy hangzik?

A gyűrű a keskeny részen 0,2 cm széles. 

Súlya: 2,1 g

Egy tökéletes divatékszer, csak egyszerűen állítsd be a saját méretedre, és viseld örömmel.

Válassz hozzá ezüst kutyusos karkötő medált, vagy mopszos fülbevalót. 

Fejezd ki Önmagad ékszerrel, ezüst ékszereink csodálatosak, viseletük kényelmes. 

 
Charm témája
Állatos
Raktáron :  9 db
5 590 Ft 
5 050 Ft
Kezdete: 2024.07.12   Vége: 2024.07.19
Kedvezmény 10
Megtakarítás 540 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCR584
Tömeg
2,26 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!