Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rózsás ezüst toldó kapocs
Rózsás ezüst toldó kapocs
6 850 Ft

Rózsás ezüst toldó kapocs

Rózsás ezüst toldó kapocs:

Ez a bámulatos és praktikus ékszerkiegészítő tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szeretné stílusosan és biztonságosan rögzíteni kedvenc ékszereit.

A rózsás dizájnja romantikus és nőies hangulatot kölcsönöz az ékszernek, így nemcsak praktikus, hanem csodálatos kiegészítő is egyben.

A rózsa motívum az örök szerelem és szépség jelképe, így ez a toldó kapocs ideális választás minden olyan alkalomhoz, ahol hangsúlyozni szeretnéd nőiességedet és eleganciádat. Emellett a toldó kapocs könnyen használható, és biztonságosan rögzíti az ékszert, így nyugodtan viselheted.

Ez a toldó kapocs tökéletesen illeszkedik bármilyen ezüst nyaklánc vagy karkötőhoz, és kiváló választás lehet mindennapi viseletre vagy egy különleges alkalomhoz. Emellett fantasztikus ajándék lehet szeretteidnek vagy barátaidnak, akik értékelik az elegáns és romantikus ékszereket.

Ne hagyd ki ezt a lenyűgöző rózsás ezüst toldó kapcsot, amely garantáltan feldobja viseletedet és biztonságot nyújt kedvenc ékszerednek.

a kapocs mérete 2 cm.
Charm témája
Virág
Raktáron :  9 db
6 850 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSP024
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!