Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rózsás Spacer charm
Rózsás Spacer charm
4 250 Ft

Rózsás Spacer charm

Rózsás Spacer charm
Rózsás Spacer charm
Rózsás Spacer charm
Rózsás Spacer charm

Rózsás Spacer charm:

Ha szereted a romantikát és a nőiességet, akkor ez a bájos ékszer tökéletes választás lesz számodra.

Ez a spacer charm nem csupán egy egyszerű ékszer, hanem egy romantikus kiegészítő, amely feldobja bármelyik karkötőd vagy nyakláncod. A finoman kidolgozott rózsamotívumok egyedivé és kifinomulttá teszik viselésedet.

Legyen szó egy randiról a kedveseddel vagy egy lányos összejövetelről, ez a Rózsás Spacer charm mindig tökéletes választás lesz. Az aranyos dizájnn és a részletek precizitása garantáltan elbűvöli a környezetedet és kiemeli nőiességedet.

Engedd, hogy ez a romantikus spacer charm emlékeztessen a szépségre és a szeretetre minden nap! Ne habozz tovább, tedd egyedivé ékszerkollekciódat a Rózsás Spacer charm segítségével, és ragyogj minden alkalommal, amikor viselésed!
Charm témája
Spacer
Raktáron :  10 db
4 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC146
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!