Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rózsacsokor ezüst charm
Rózsacsokor ezüst charm
6 050 Ft

Rózsacsokor ezüst charm

Rózsacsokor ezüst charm
Rózsacsokor ezüst charm
Rózsacsokor ezüst charm
Rózsacsokor ezüst charm
Rózsacsokor ezüst charm

Rózsacsokor ezüst charm:

Ha szereted a romantikát és a természet szépségét, akkor ez az ékszer pont neked való!

Ez a bájos charm nemcsak a te szívedet fogja elvarázsolni, hanem mindazokét, akik imádják a rózsákat és az elegáns ékszereket. Az aprólékosan kidolgozott rózsacsokor egyszerre sugározza a romantika és az időtlenség hangulatát.

Legyen szó egy romantikus randiról vagy egy különleges alkalmról, ez a Rózsacsokor charm mindig tökéletes választás lesz. A finom ezüst dizájn és a részletek precizitása garantáltan elbűvöli a környezetedet és kiemeli az egyéniségedet.

Fedezd fel a rózsák varázslatos világát ezzel az elbűvölő charm-mal, és hagyd, hogy a természet szépsége mindig veled legyen! Ne habozz tovább, szerezd be ezt a csodálatos Rózsacsokor charmot, és tedd még különlegesebbé az ékszerkollekciódat!
Charm témája
Virág
Raktáron :  8 db
6 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1566
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!