Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rosegold szív alakú ezüst charm
Rosegold szív alakú ezüst charm
5 050 Ft

Rosegold szív alakú ezüst charm

Rosegold szív alakú ezüst charm
Rosegold szív alakú ezüst charm
Rosegold szív alakú ezüst charm
Rosegold szív alakú ezüst charm
Rosegold szív alakú ezüst charm

Rosegold szív alakú ezüst charm:

Ez a gyönyörű ékszer nem csak szép, de szívből jövő üzenetet hordoz magában mindenki számára, aki viseli.

Ez a bájos charm nem csupán egy ékszer, hanem egy emlékeztető arra, hogy a szív mindig a legfontosabb dolog az életben. A rózsaarany színű szív kifinomult eleganciát sugároz, ami tökéletes kiegészítője lesz bármilyen öltözéknek.

Legyen szó egy romantikus randiról vagy egy baráti találkozóról, ez a Rosegold szív alakú charm mindig a figyelem középpontjába fogja helyezni viselőjét. Az elegáns dizájn és a finom részletek garantáltan elbűvölnek mindenkit a környezetedben.

Engedd, hogy ez a gyönyörű charm emlékeztessen rá, hogy a szerelem mindig ott rejlik a szívedben! Ne habozz tovább, szerezd be ezt a csodálatos Rosegold szív alakú ezüst charmot, és mutasd meg szeretetedet és stílusodat minden alkalommal, amikor viselésed!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  10 db
5 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC215
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!