Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rosegold-szinu-spacer-kek-szivvel-ezust-charm
Rosegold színű spacer kék szívvel ezüst charm
5 299 Ft

Rosegold színű spacer kék szívvel ezüst charm

Rosegold-szinu-spacer-kek-szivvel-ezust-charm
Rosegold-szinu-spacer-kek-szivvel-ezust-charm
Rosegold-szinu-spacer-kek-szivvel-ezust-charm
Rosegold-szinu-spacer-kek-szivvel-ezust-charm

Rosegold színű spacer kék szívvel ezüst charm

Ez az ezüst charm medál egy igazán különleges és gyönyörű darab, amely tökéletesen illeszkedik a Pandora Moments karkötőhöz. A charm Rosegold színű spacerrel és egy gyönyörű kék szívvel van díszítve, ami kiemeli az ékszer eleganciáját és stílusát.

Az ezüst charm medál kiváló minőségű anyagból készült. Az ékszer kidolgozása és részletei is igazán lenyűgözőek. A medál mérete tökéletesen illeszkedik a Pandora Moments karkötőhöz, és garantáltan kihangsúlyozza annak szépségét és eleganciáját.

Ez az ezüst charm medál tökéletes választás minden olyan nőnek, aki szeretne egy egyedi és stílusos ékszert viselni. Az ékszer Rosegold színű spacer-e és a gyönyörű kék szíve egyszerre modern és időtálló stílust képvisel, amely minden alkalomra megfelelő.

Ha keresel egy olyan ékszert, amely magában foglalja a minőséget, a stílust és az egyediséget, akkor ez az ezüst charm medál tökéletes választás számodra. Vásárold meg most, és éld át az ékszer varázsát és szépségét minden nap.

Súlya: 1,9 g 
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  3 db
5 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ1778
Tömeg
1,9 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!