Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rosegold díszített ezüst charm
Rosegold díszített ezüst charm
3 399 Ft

Rosegold díszített ezüst charm

Rosegold díszített ezüst charm:

Bemutatom neked a legújabb kedvencet, a Rosegold díszített ezüst charm-ot! Ez a bámulatos kiegészítő nem csupán egy egyszerű ékszerdarab, hanem egy kifejezés a stílusodról és egy emlékeztető arról, hogy minden pillanatnak megvan a maga varázsa. Ez a különleges charm egyesíti az eleganciát az egyediséggel, és minden részletében megtalálható a figyelemre méltó részletesség. Legyen szó egy elegáns eseményről vagy egy hétköznapi viseletről, ez a charm mindig kifinomult és divatos megjelenést biztosít. Emellett könnyű súlyának köszönhetően kényelmesen viselhető, anélkül, hogy észrevennéd. Ez a Rosegold díszített ezüst charm nem csupán egy ékszer, hanem egy tükör a személyiségedre és stílusodra. Kombináld más charmmal vagy viseld egyedül - a te döntésed. Üdvözöld a kifinomult eleganciát és a személyes stílust ezzel a varázslatos charm-mal! Ne maradj le róla, szerezd be most, és tedd még csillogóbbá a mindennapjaidat!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  3 db
3 399 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC716-C
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!