Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Retikül ezüst charm

Retikül ezüst charm:

Nézd csak ezt a különleges darabot! Ez a retikül ezüst charm igazi gyöngyszem lehetne a kiegészítőid között! 

A retikül designja igazán stílusos és elegáns. A finom részletek és az ezüst ragyogása lenyűgözővé teszi ezt a charmot. Ahogy a retikül formája a fényben játszik, érezheted, hogy ez a charm nemcsak egy egyszerű ékszerdarab, hanem egy kis nosztalgia és elegancia egyben.

Egy emlékeztető arra, hogy a divat mindig visszatér, és a stílus sosem megy ki a divatból. Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, ez a darab mindig ki fog tűnni, és egyedi stílust kölcsönöz megjelenésednek.

Ha valami különlegesre vágysz, ami stílusos és nőies, akkor ne habozz! A retikül ezüst charm tökéletes választás lesz ahhoz, hogy kifejezd egyéniségedet és emlékezetessé tegye minden megjelenésedet!
Charm témája
Egyéb
Nincs raktáron
4 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC607
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek