Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Rák horoszkóp minta díszes köves ezüst charm
Rák horoszkóp minta díszes köves ezüst charm
5 750 Ft

Rák horoszkóp minta díszes köves ezüst charm

Rák horoszkóp minta díszes köves ezüst charm:

Ez az elragadó ékszer nem csupán egy dísz, hanem egyfajta személyes jelkép, ami az érzelmeket, az intuitív megértést és a családi kötelékeket szimbolizálja, ami a Rákokra jellemző.

Ez a bűbájos charm a Rák horoszkópját ábrázolja, melyet gyönyörű kövekkel díszítettek. Az apró részletek és az ezüst fénye teszi igazán különlegessé ezt az ékszert, ami minden Rák szívét megdobogtatja.

Az ezüst csillogása és a díszes kövek tökéletesen egyesülnek, hogy egy olyan darabot alkossanak, ami minden öltözékhez könnyedén passzol.

Legyen szó magadról, vagy akár egy különleges személyről, aki Rák jegyű és büszkén viseli csillagjegyét, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Ne habozz! Szerezd be most a Rák horoszkóp mintájú díszes köves ezüst charmot és hadd emlékeztessen érzékenységedre és családi hűségedre minden nap!
Charm témája
Horoszkóp
Raktáron :  5 db
5 750 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2516-4
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!