Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ragyogó tengerkék lepkék ezüst charm
Ragyogó tengerkék lepkék ezüst charm
4 499 Ft

Ragyogó tengerkék lepkék ezüst charm

Ragyogó tengerkék színű lepkék ezüst charm:

Üdvözöllek a Ragyogó Tengerkék Színű Lepkék Ezüst Charm világában, ahol a természet varázsa és az elegancia találkozik! Ez a gyönyörű charm egyedi szépséggel rendelkezik, amelyet a tengerkék színű lepkék kifinomult bájával és ragyogásával hoztunk létre. Ez az exkluzív charm lenyűgöző részletekkel rendelkezik, amelyek mindenkit elvarázsolnak. A finoman kidolgozott ezüst keret háttérbe helyezi a ragyogó tengerkék szárnyakat, mintha egy lenyűgöző táncot járnának a levegőben. A kék árnyalatai olyan frissességet és élénkséget kölcsönöznek a charmnak, amely kihangsúlyozza viselője egyedi stílusát. A charm központi elemei a két kicsi, de figyelemre méltó lepke, amely élettel tölti meg a charmot. A kifinomult vonalak és a részletek iránti figyelem teszi ezt a kiegészítőt egyedivé és emlékezetessé.  Ez a Ragyogó Tengerkék Színű Lepkék Ezüst Charm tökéletes kiegészítője lehet bármely karkötőnek. Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, ez a charm mindig ki fog emelkedni, és a figyelem középpontjába fogja állítani viselőjét. Engedd, hogy a Ragyogó Tengerkék Színű Lepkék Ezüst Charm szépsége és eleganciája inspiráljon, és hozzon egy kis varázslatot az életedbe! 

 
Charm témája
Állatos
Raktáron :  4 db
4 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC789
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!