Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Puszi szív alakú ezüst charm
Puszi szív alakú ezüst charm
4 890 Ft

Puszi szív alakú ezüst charm

Puszi szív alakú ezüst charm:

A Puszi szív alakú ezüst charm, nem csupán egy ékszer, hanem egy szeretetteljes üzenet és egy pillanatnyi boldogság.

Minden apró részletében az érzelmek és az öröm tükröződik, hogy mindig veled legyen, és emlékeztessen rá, hogy mennyire fontos vagy valakinek.

A "puszi" szó sok mindent jelent - szeretetet, örömet, megértést. Ez a charm egyfajta bájos kiegészítő, ami mindig veled lehet, legyen az egy karkötőn vagy nyakláncon. A szív alakú design és az ezüst fénye mindenki figyelmét magára vonja, és boldogságot sugároz.

Ez a charm kiválóan kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal. Legyen szó egy vidám napról vagy egy különleges eseményről, a Puszi szív alakú ezüst charm mindig jó választás lehet.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  5 db
4 890 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2528
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek