Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Pókhálóba foglalt lila kő ezüst charm
Pókhálóba foglalt lila kő ezüst charm
4 250 Ft

Pókhálóba foglalt lila kő ezüst charm

Pókhálóba foglalt lila kő ezüst charm:

Ez a bámulatos és stílusos ékszer tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a különleges és figyelemfelkeltő darabokat.

 A pókháló motívum egyedi és misztikus atmoszférát kölcsönöz az ékszernek, míg a lila kő csodálatos színe még inkább fokozza az egész charm vonzerejét.

A pókháló szimbolizálja az összekapcsolódást és az egységet, míg a lila kő az intuitív erőt és a spiritualitást képviseli. Ez a kombináció mély jelentéssel bír, és egyedi stílust kölcsönöz viselőjének.

Ez a charm kiváló kiegészítője lehet egy ezüst nyakláncnak vagy karkötőnek, és kiválóan mutat mindennapi viselet mellett vagy akár egy különleges alkalmi eseményen is. Emellett fantasztikus ajándék lehet szeretteidnek vagy barátaidnak, akik értékelik az egyedi és jelentéssel bíró ékszereket.

Ne hagyd ki ezt a lenyűgöző pókhálóba foglalt lila kővel díszített ezüst charmot, amely garantáltan feldobja viseletedet és mély jelentést hordoz viselőjének. Szerezd be még ma, és légy részese ennek az egyedi és misztikus ékszerélménynek!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  8 db
4 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC913
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!