Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Piros Eper ezüst charm
Piros Eper ezüst charm
4 650 Ft

Piros Eper ezüst charm

Piros Eper ezüst charm
Piros Eper ezüst charm
Piros Eper ezüst charm
Piros Eper ezüst charm
Piros Eper ezüst charm

Piros Eper ezüst charm:

Ez a csodás charm valódi megtestesítője az édes nyári ízeknek és a gyümölcsös frissességnek. Az apró részletek és a kidolgozott forma valóban életre keltik ezt az édes gyümölcsöt, és azonnal felidézik a nyár varázsát.

Az ékszer finom kidolgozása és az elegáns ezüst anyag igazi bájt és stílust kölcsönöz ennek a kedves ékszerdarabnak. Ez az ékszer nem csupán egy díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig élvezzük az élet apró örömeit és örvendezzünk a természet kincseinek.

Viselésekor ez a charm nemcsak feldobja a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra is, hogy mindig legyünk hálásak a körülöttünk lévő szépségekért és élvezzük az édes pillanatokat az életben. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy minden pillanatban rejlik valami édes és csodálatos!

Ha szeretnéd feldobni a mindennapjaidat egy kis nyári hangulattal, vagy csak egy kis frissességet csempészni az ékszerkollekciódba, akkor ez a Piros Eper Ezüst Charm lesz az ideális választás. Ne habozz többet, és add hozzá a stílusodhoz ezt a kedves és mutatós ékszert!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  5 db
4 650 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1839
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!