Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Pillangóba foglalt koponya ezüst charm
Pillangóba foglalt koponya ezüst charm
5 350 Ft

Pillangóba foglalt koponya ezüst charm

Pillangóba foglalt koponya ezüst charm:

Ez a kifinomult és stílusos ékszer kiváló választás minden olyan személy számára, aki szereti a különleges, egyedi darabokat.

 A precíz kidolgozásnak köszönhetően minden apró részlet tökéletesen látható és érezhető, így valódi művészeti alkotásnak tűnik.

Ez a charm különleges jelentéssel bír. A pillangó motívum az átalakulás, a szabadság és a könnyedség szimbóluma, míg a koponya az elmúlást, az örök életet és a titokzatosságot testesíti meg. Ez a két motívum kombinációja egyedi és mély üzenetet hordoz, ami személyessé teszi viselője számára.

A charm tökéletes kiegészítő lehet egy nyakláncon de egy karkötőn is nagyszerűen mutat. Kiváló ajándék lehet szeretteidnek vagy barátaidnak, akik értékelik a különleges és jelentéssel teli ékszereket.

Ne hagyd ki ezt a lenyűgöző Pillangóba foglalt koponya ezüst charmot, amely egyaránt vonzza a figyelmet és mély érzelmeket vált ki viselőjéből. Szerezd be még ma, és légy részese ennek az egyedülálló ékszerélménynek!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  7 db
5 350 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC911
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!