Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Színes kövekkel díszített pillangó ezüst függő charm
Színes kövekkel díszített pillangó ezüst függő charm
2 990 Ft

Színes kövekkel díszített pillangó ezüst függő charm

Pillangó tavaszi öltözékben ezüst függő charm:

Dobd fel a stílusodat ezzel a gyönyörű Pillangó Tavaszi Öltözékben Ezüst Függő Charmmal! Ez a különleges ékszerdarab nem csupán egy charm, hanem egy igazi tavaszi festmény, amely a pillangó szépségét és a friss tavaszi levegőt hozza el viseletedbe. A függő charm középpontjában egy szemet gyönyörködtető pillangó található, amely tavaszi színekben ragyog. A pillangó nem csak a szépség szimbóluma, de a szabadság és a megújulás érzését is hordozza magával. Ez a charm ébreszti az életörömöt és a tavaszi frissességet minden viselőjében. A precíz kidolgozás és a részletek iránti gondosság teszi ezt a charmot különlegessé, amely kiemelheti akár a tavaszi öltözékedet. Ez a függő charm könnyed és kényelmes, így ideális választás mindennapi viseletre. Kombináld ruhatárad darabjaival vagy viseld önállóan, hogy mindig friss és stílusos legyél. Keresed az ideális ajándékot egy kedvelt személynek? Ez a Pillangó Tavaszi Öltözékben Ezüst Függő Charm garantáltan elvarázsolja és szívükbe lopja magát. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy kis tavaszi varázslatot vigyél az életedbe. Szerezd be most ezt a különleges charmot, és hadd repüljön a pillangó a tavaszi vagy akár más évszak stílusában! 
Charm témája
Állatos
Raktáron :  17 db
2 990 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX138
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek