Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Pillangó díszes ezüst toldó kapocs
Pillangó díszes ezüst toldó kapocs
6 550 Ft

Pillangó díszes ezüst toldó kapocs

Pillangó díszes ezüst toldó kapocs:

Ez a bámulatos és praktikus ékszerkiegészítő kiváló választás mindazoknak, akik szeretnék stílusosan és biztonságosan rögzíteni kedvenc ékszereiket.

A pillangó díszes dizájnja romantikus és kifinomult hangulatot kölcsönöz az ékszernek, így nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítő is egyben.

A pillangó motívum a könnyedséget és a szabadságot szimbolizálja, így ez a toldó kapocs ideális választás minden olyan személy számára, aki szereti az egyedi és különleges ékszereket. Emellett a toldó kapocs könnyen használható, és biztonságosan rögzíti az ékszert.

Ez a toldó kapocs tökéletesen illeszkedik bármilyen ezüst nyaklánc vagy karkötőhoz, és kiváló választás lehet mindennapi viseletre vagy egy különleges alkalomhoz. Emellett fantasztikus ajándék lehet szeretteidnek vagy barátaidnak, akik értékelik az elegáns és praktikus ékszereket.

Ne hagyd ki ezt a lenyűgöző pillangó díszes ezüst toldó kapcsot, amely garantáltan feldobja viseletedet és biztonságot nyújt kedvenc ékszerednek. Szerezd be még ma, és légy részese ennek az egyedi és stílusos ékszerkiegészítőnek!

A kapocs mérete 2 cm
Charm témája
Állatos
Raktáron :  17 db
6 550 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSP022
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!