Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Pillangó alkotta szív ezüst charm
Pillangó alkotta szív ezüst charm
3 150 Ft

Pillangó alkotta szív ezüst charm

Pillangó alkotta szív ezüst charm:

Üdvözöllek a Pillangó alkotta szív ezüst charm világában! Ez a gyönyörű és bájos ékszerdarab egy valódi mesebeli tárgy, ami elvarázsolja mindazokat, akik viselik vagy csak ránéznek.

A charm motívuma egy szív alakú dizájn, melyet különleges pillangók alkotnak, létrehozva ezzel egy varázslatos és egyedi megjelenést.

Ez az ékszer tökéletes választás minden olyan pillanatra, amikor szeretnéd kifejezni a szépséget és a szabadságot. A Pillangó alkotta szív ezüst charm finom részleteivel és ragyogó kialakításával garantáltan lenyűgözi mindazokat, akiknek szeme elé kerül.

Hordd ezt az ékszert büszkén és örömmel, hogy kiemeld egyediségedet és stílusodat. Legyen ez a bájos charm mindig emlékeztetőd arra, hogy a szépség mindig a szívedben van, és egy ilyen varázslatos ékszerrel ezt mindig megőrizheted.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  2 db
3 150 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2576
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!